SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De veelzijdigheid van C.P. Company

C.P. Company onthult, als vervolg van het project dat is ontwikkeld voor het 50-jarig jubileum, de nieuwe SS023-campagne. Ideaal voor alle voetballiefhebbers die in stijl naar het stadion willen. Het speciale van de campagne is dat C.P Company vier mensen (en een speciale gast) hebben gefotografeerd uit de gehele wereld die een band hebben met C.P. Company.

Nieuwe collectie C.P. Company

Eenheid van verschillende verhalen en visies

De getalenteerde Neil Bedford heeft vier talenten gefotografeerd en het speciale is dat ze allemaal verschillende culturele achtergronden, leeftijden, geslachten en interesses hebben. Toch hebben ze allemaal hierdoor iets gelijks: het dragen, kopen, verkopen en bestuderen van C.P Company is gekruist met ervaringen van hun cultureel belang.

Zo heb je bij voetbal vaak trainers die hun ervaringen, verhalen en visies delen met hun spelers om ze optimaal voor te bereiden op de wedstrijden. Bij deze collectie zorgen de vier talenten om met deze verhalen en visies een eenheid te vormen, die samen komen in de kleding en accessoires van het merk.

Talenten uit de gehele wereld

De vier mensen hebben ook allemaal een stad waar ze zelf een verbintenis mee voelen. Als eerste kwam Diego met zijn vijfjarige zoon Leo, die vaak met zijn vader meegaat als hij gaat schaatsen in Milaan, voor de camera. Daarna was het de beurt aan fotograaf en videomaker Gabriel Moses die klanten heeft als Supreme, Burberry en Mercedes Benz. Hij koos speciaal voor de 50 Fili Tr-P jas vanwege de militaire stijl en functionaliteit.

Als derde kwam model en consultant Sofia Pace flitsend in beeld. Ze is geboren en getogen in New York en houdt dan ook echt van de energie van de stad. Ze is liefhebber van multifunctionele jassen en ontdekte C.P. Company door de collectie van Dan Pacitti. Als laatste schitterde een graphic designer uit Marseille, Louison Bahurel, in de campagne. Hij werd geïnspireerd door de functionaliteit en veelzijdigheid van C.P. Company.

Nieuwe collectie C.P Company
Diego met zijn zoon in de nieuwe collectie
Genieten in nieuwe lancering C.P Company

Wil jij net als deze talenten in stijl gekleed gaan en laten zien dat je voor innovatie en kwaliteit staat? Bezoek dan nu de website van de C.P Company en ontdek de nieuwe SS023-collectie!