SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De stijlvolste man van Nederland gaat vanmiddag live (en hij woont in Londen)

Vanmiddag om 18.00 uur kun je intunen in een livegesprek op Instagram tussen Acqua di Parma en Teo van den Broeke. De Nederlander spreekt met Acqua di Parma als Style & Grooming Director van het Britse GQ.

Vorige week lanceerde het Italiaanse mode- en lifestyle merk een nieuw programma. Met het Yellow Live programma willen zij in contact blijven met de wereldwijde community. Onderdeel van het Yellow Live programma is het livegesprek tussen Acqua di Parma en Teo van den Broeke. Dit gesprek is vanaf vandaag 18.00 uur live te volgen op de instagrampagina van acquadiparma .

GQ

Het Britse GQ is een succesvol magazine voor mannen. Zij laten in hun maandelijkse mannenblad de nieuwste mode, stijl en hippe culturen zien. Naast deze hoofditems maken zij ook ruim plaats voor eten, films, fitness, seks, muziek, reizen, sport, technologie en boeken. GQ, voorheen Gentlemen’s Quarterly, lanceren ook de Men of the Year-awards. Tegenwoordig vallen niet alleen mannen in de prijzen, maar zo viel ook het Engelse vrouwenvoetbalteam in de prijzen.

Teo van den Broeke

Teo is tweevoudig winnaar van The Fashion Monitor’s Long Lead Journalist of the Year Award (2014 en 2015). Hij is een ervaren merkenadviseur en geeft geregeld lezingen bij grote merken als Louis Vuitton, Hugo Boss, Burbery en Giorgio Armani. De man is zeker een interessante toegevoegde waarde aan je timeline dus. Volg Teo van den Broeke op Instagram.

https://www.instagram.com/p/B8I2y0bH1pB/

Acqua di Parma

Het bedrijf staat er om bekend exclusief in Italië te produceren. Zij richten zich voornamelijk op parfum, kaarsen, badjassen, en lederen accessoires. Het allereerste parfum, Colonia, werd in 1916 geproduceerd in… je raadt het al… Parma. Onder andere vliegmaatschappij Etihad Airlines staat er om bekend haar eersteklas reizigers pakketten aan te leveren met parfums en handcrème van Acqua di Parma.

Tune vandaag om 18.00 uur in via de Instagram-pagina @acquadiparma_official en luister naar het verhaal van Teo van den Broeke en stel natuurlijk ook jouw brandende vraag via de comments!

Meer lezen over fashion? Check hier de nieuwste Colmar Originals SS20 lijn!