SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De populairste zonnebrillen voor voetbalvrouwen in 2024

Dit jaar kan je niet om zonnebrillen heen. Zo droeg Beau de Boer, de vriendin van Calvin Stengs, bij vrijwel iedere outfit een zonnebril tijdens de Kopenhagen Fashion Week. In 2024 zullen we voornamelijk veel statement en oversized zonnebrillen zien op straat. Hoe groter en opvallender, hoe beter. Dit zijn de populairste zonnebrillen voor iedere voetbalvrouw.

gucci zonnebril

Prada

De zonnebrillen van Prada stralen luxe en elegantie uit. In de huidige collectie vind je veel kleurrijke en extravagante zonnebrillen met robuuste monturen. Een Prada zonnebril is een must-have voor iedere voetbalvrouw. Zo zag je afgelopen zomer ook al Georgina Rodríguez, de vrouw van Cristiano Ronaldo, op vakantie met een bril van het luxemerk. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Georgina Rodríguez (@georginagio)

Tom Ford

De zonnebrillen van Tom Ford zijn gemaakt voor de onafhankelijke en slimme vrouw die dit ook wil uitstralen naar de buitenwereld. Met de opvallende en verleidelijke vormen en kleuren in de huidige collectie pak je direct de aandacht. 

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana heeft dit seizoen naast hun klassieke monturen ook kleurrijke eyecatchers. Een zonnebril van het Italiaanse luxemerk is de kers op de taart van iedere outfit. Dit bewees het supermodel Izabel Goulart, de vrouw van de Duitse doelman Kevin Trapp, ook tijdens de Milan Fashion Week in 2023. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Izabel Goulart (@izabelgoulart)

Gucci

Gucci heeft geen introductie nodig. Het merk staat wereldwijd bekend om zijn kwaliteit, Italiaanse vakmanschap en exclusiviteit. De dames zonnebrillen van Gucci zijn opvallend en kleurrijk en worden gekenmerkt door hun oversized monturen en kunstzinnige details. 

Wil je zelf ook een zonnebril kopen? Bij Zonnebrillen.com is er voor iedere voetbalvrouw wel een prachtig montuur te vinden. Op de website kan je zonnebrillen ook online passen zodat je kan zien of de vorm van de zonnebril bij jouw gezichtsvorm past. Daarnaast hebben ze ook een tool die het perfecte montuur voor jouw gezicht kan aanraden. Deze Valentijnsdag kun je tevens genieten van 20% korting op alle stijlvolle zonnebrillen met de kortingscode LOVE