SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De nieuwste, unieke celebration!

Tegenwoordig zien we de meest aparte doelpunt celebrations voorbijkomen. De eenhandige potloodsprong à la Marco van Basten lijkt uitgestorven en daarvoor in de plaats komen de Griddy van Christian Pulisic, The Robot van Peter Crouch en natuurlijk de SIUUU van Cristiano Ronaldo. Wat hetzelfde blijft is de vreugde en de eenheid die een team vormt na een prachtig doelpunt. Precies deze vreugde symboliseert de 50 jarige jubileumeditie van de Garcia jeans. Een eerbetoon aan de jeans met een flinke knipoog naar zijn succesvolle oprichters!

Garcia 50 jaar

50 jaar geleden begonnen Maurizio en Isabella met hetgeen waar zij nu nog steeds mee bezig zijn: het creëren van verbondenheid door middel van jeanswear. Garcia werd niet ontwikkeld in een fabriek op een druk industrieterrein, maar diep in de heuvels van Urbino, de Valley of Jeans. Bijna ieder bedrijf begint met een enorme passie voor de branche, dat was voor Maurizio niet anders en samen met ‘zijn’ Isabella markeerde hij de blauwdruk van vakmanschapjeans. Nu 50 jaar later kunnen we niet meer om Garcia heen en hebben zij al deze memorabele jaren gebundeld in één jubileum jeans.

Style it!

De tijdloze jeans zijn effortlessly cool – ongeacht je leeftijd, geslacht of verhaal, de ‘Maurizio’ en ‘Isabella’ jeans – vernoemd naar de oprichters – zijn het blauwe canvas voor iedereen die zich wilt uitdrukken. De mom en dad fits zijn comfortabel, functioneel en iedere dag te dragen voor elke gelegenheid. Combineer ze, crop ze, style ze en draag ze zoals jij dat wilt. Een broek die je volwassener én lekker jong laat voelen in één, die kom je niet snel tegen.

De volgende generatie

Noem ze de connecter, rule-breaker, gender-bender of trendsetter. Maar noem de ‘Maurizio’ en ‘Isabella’ jeans zeker ook duurzaam(er). De ageless jeans zijn gemaakt van 20% PCR (post-consumer recycled) katoen. Hoewel de passies van onze oprichters Maurizio voor mooie jeans en vakmanschap nog steeds de leidraad zijn bij het ontwerpen van de jeans, richt Garcia zich op de huidige trends en de volgende generaties. Garcia’s tijdloze jeans vertegenwoordigen het verleden, het heden en de toekomst van de Garcia-familie.

Meer lezen over voetbal, fashion en lifestyle? Volg ons dan op onze Facebook en Instagram. Of koop ons nieuwste magazine ISSUE #74! in de Life After Football webshop.

Garcia lanceert een jubileumexemplaar voor jong en oud
Garcia lanceert een jubileumexemplaar voor jong en oud