SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De nieuwe generatie kleermakers

Suittruck x Ruben Schaken

Het concept van de Suittruck is een gat in de markt. Met hun unieke atelier op wielen rijden ze door heel Nederland toe om voor de klant een uitstekend pak te maken. Ex-profvoetballer en succesvol ondernemer Ruben Schaken kreeg ook een bezoek van de Suittruck en dat voor zijn eigen deur.

Door de jaren heen heeft Suittruck zich gespecialiseerd op maat maken van niet alleen maatpakken, maar ook casual kleding. De maatpakken maken steeds vaker plaats voor de smart casual look in het hedendaagse kantoorleven. Head of tailoring van de Suittruck is niemand minder dan Rutger Vlaming die het perfecte pak bij je aanmeet.

Van trainingspak naar maatpak

Ruben Schaken is bekent van zijn voetbalcarrière bij onder andere Feyenoord en ADO Den Haag. Nu hij de schoenen aan de wilgen heeft gehangen, is hij zich gaan verdiepen in de wereld van ondernemen. Zo heeft Ruben nu ook een eigen onderneming, genaamd “Ruben Schaken United”, afgekort “RSU”. RSU zijn de verschillende bedrijven opgedeeld en hangen deze samen onder één paraplu. Zo bestaat de onderneming uit een cateringbedrijf, een voetbalschool en een kledinglijn. Je kan dus wel zeggen dat deze 39-jarige zeker niet stil is komen te zitten na zijn voetbalcarrière.

Het moderne atelier

Smart tailoring brand Frederik George werd in 2013 opgericht en zijn vrouwelijke tegenhanger, W.Oak, werd kort daarna opgericht om ook elke vrouw in haar kracht te laten staan. Oftewel “Women of all kind”. Suittruck is de rijdende tailor waar het allemaal samenkomt: een comfortabele huiskamersfeer, persoonlijke know-how en hypermoderne technologie. Op de traditionele manier een pak maken vereist aandacht, een persoonlijke aanpak en finesse. Suittruck voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan het rijke ambacht van op maat gesneden kleding. Wij helpen je bij het kiezen van de stoffen, het vinden van de perfecte pasvorm en het op maat maken van jouw kleding. Waar en wanneer je maar wilt, wij komen naar je toe en helpen je om een garderobe te creëren die er echt uitspringt.

 

Ons nieuwe ISSUE #70 is uit met niemand minder dan Edwin van Sar. Koop nu uw exemplaar!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.