SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De nieuwe collectie van Supreme x TNF moet je gezien hebben!

Supreme en The North Face hebben hun krachten opnieuw gebundeld. De succesvolle samenwerking uit het verleden moest een vervolg krijgen. De herkenbaarheid en specialisaties van beide merken zijn samengevoegd in een indrukwekkende Supreme x TNF Spring 2021 collectie. Er zitten wederom een aantal items tussen die jouw garderobe naar een hoger niveau tillen!

Na de release van zijn samenwerking met het HYSTERIC GLAMOUR-team van twee weken geleden, onthulde Supreme vorige week een samenwerking voor het voorjaar van 2021 met The North Face. In het verleden werden de samenwerkingen tussen deze fashionmerken erg positief ontvangen. De streetwear collecties van beide merken zijn veelvuldig terug te zien in het straatbeeld, daarom zal een combinatie van beide merken nog meer populariteit opwekken. De indrukwekkende Supreme x TNF Spring 2021 moet je gezien hebben!

Supreme x TNF Spring 2021 collectie

Voor de nieuwste collectie van Supreme x TNF, hebben de merken gekozen voor een extravagante uitstraling. Dit keer heeft het fashion duo namelijk gekozen voor een opvallende rock stud-print. De items zijn verwerkt in zwart, rood en blauw, waarin de TNF-stijlen in tact zullen blijven. De collectie omvat het Nuptse-jack, het Nuptse-vest, de Nuptse-broek en de Nuptse-deken. De items zijn waterbestendig en gemaakt van ademend nylon met een isolatie van 700 Fill dons. Er zijn ook een Mountain Light-jack met DryVent®-nylon met gesealde naden, Camp Duffle Bag, Utility Tote en een geïsoleerde Traction Mule met een duurzame rubberen buitenzool aan de collectie toegevoegd.

De lente 2021-collectie wordt afgerond met een hoodie en een T-shirt met een afbeelding van een klimmer met TNF-versiering die een ijzige berg beklimt. Deze items hebben een rustigere uitstraling. Wanneer het overheersende patroon niet echt jouw smaak is, dan zijn deze items een goed alternatief. Elk stuk in het assortiment is ook gemarkeerd met de gebruikelijke Supreme- en The North Face-branding. Bekijk hieronder een aantal items uit de Supreme x TNF Spring 2021 collectie!

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.