SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De mannen zijn aan de beurt!

Eindelijk is het zover: Steve Madden heeft zich vol overgave gestort op de mannenindustrie. Zie het resultaat in de gloednieuwe herfst-/wintercollectie. De verschillende styles richten zich meer dan ooit op de modebewuste man en zijn dan ook ontworpen voor hem: stijlvol en eigentijds. Deze collectie heeft voor elk wat wils, van dagelijkse (high-top) sneakers tot laarzen en schoenen voor een speciale gelegenheid. En ook onze Fashion Players zagen we op de collectie van Steve Madden.

Steve Madden

The men’s collection, reinvented

De collectie is een mix van het heden, de toekomst en de huidige, laatste trends. Dikke zolen rechtstreeks uit de jaren ‘90, B-Ball sneakers en natuurlijk het beste van dit decennium: een stap in de goede richting met meer duurzame stijlen. Voor iedere man die op zoek is naar een complete outfit en constant op zoek is naar de perfecte combinatie tussen musthaves, kwaliteit en comfort.

Duurzame stijlen

Om de impact op het milieu te verminderen, wordt er meer gefocust op het gebruik van duurzame materialen. Steve Madden heeft een GRS-certificering en LWG-lidmaatschap. GRS – Global Recycled Standard – is een internationale en vrijwillige norm die controleert of de materialen die in de producten worden gebruikt, gemaakt zijn van gerecyclede grondstoffen. Bovendien hebben gecertificeerde organisaties voldaan aan de sociale, milieu- en chemische vereisten. LWG – Leather Working Group – is een non-profitorganisatie die verantwoordelijk is voor ’s werelds toonaangevende milieucertificering voor de leerindustrie.

Historie

Wat in 1990 begon als een bescheiden investering van $1100, is uitgegroeid tot één van de meest iconische schoenen merken wereldwijd. Vanuit een fabriek in Queens, NY, heeft Steve Madden een revolutie teweeggebracht in de schoenenindustrie door jarenlange ervaring samen te brengen met unieke en creatieve ontwerpen. Steve’s aangeboren gevoel voor trends en ongeëvenaarde wilskracht hebben geresulteerd in miljoenen klanten over de hele wereld. Hij heeft het merk Steve Madden uitgebreid tot een echte lifestyle brand bestaande uit schoenen, kleding, tassen en accessoires, verkocht in meer dan 80 landen over de hele wereld.

Meer zien? Check het bij Steve Madden.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.