SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De 5 meest populaire haarstijlen van voetballers in 2024

Voetballers inspireren niet alleen op het veld, maar ook in de kappersstoel. Vroeger wilde iedereen hetzelfde kapsel als David Beckham, maar tegenwoordig hebben we een nieuwe generatie aan invloedrijke voetballers die onze volgende coupe bepalen. Dus ben je op zoek naar een nieuw kapsel in 2024? Laat je dan inspireren door deze vijf populaire haarstijlen van voetballers.

Jude Bellingham

1. De afro van Jude Bellingham 

Niemand kan meer om Jude Bellingham heen. Sinds zijn overstap naar Real Madrid in de zomer van 2023 is de 20-jarige Brit een echte superster geworden, zowel op als buiten het veld. Zijn low tapered afro zal je in 2024 ook veel meer op straat gaan zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jude Bellingham (@judebellingham)

2. De mullet van Jota 

De mullet maakte in 2023 al een enorme comeback en ook dit jaar zal de haarstijl in populariteit blijven stijgen. Het kapsel is de Portugese aanvaller Jota (Al-Ittihad) op het lichaam geschreven. Met veel vertrouwen rockt hij een coupe die zijn kledingstijl perfect complementeert. Jota is trouwens niet de enige speler die de trend eigen heeft gemaakt, want ook Sergio Ramos en Héctor Bellerín hebben een mullet. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOTA (@jotafilipe_7)

3. De undercut van Jack Grealish 

Jack Grealish maakt al jaren furore op het gebied van fashion en lifestyle. De voetballer van Manchester City is ambassadeur van Gucci en staat bekend als een stijlicoon. Eén van de belangrijkste redenen daarvoor is zijn veelzijdige undercut. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jack Grealish (@jackgrealish)

4. De french crop van Nicolás Otamendi

De french crop is de perfecte haarstijl voor mannen die niet te lang voor de spiegel willen staan, maar wel een heel stijlvol en cool kapsel willen. Het is het beste korte kapsel voor 2024 en populair onder voetballers zoals de Argentijnse verdediger Nicolás Otamendi.

5. De krullende crop van Harvey Elliot

Heb je krullend haar? Dan is het kapsel van Harvey Elliott wellicht iets voor jou. Het Liverpool-talent heeft van nature dik haar en draagt een lange crop met een fade aan de zijkant. Ook dit kapsel is makkelijk te onderhouden en in model te brengen met de juiste producten. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 🦋 (@harvelliott)