SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Daily Paper en KOMONO zorgen voor opvallende eyewear

Daily Paper en KOMONO lanceren vrijdag 15 mei hun nieuwste zonnebrillen-samenwerking. Het Amsterdamse Kledingmerk Daily Paper en het Belgische accessoiremerk KOMONO kondigen vandaag aan dat zij een speciale zonnebrillencollectie gaan onthullen. Tijdens het zomerseizoen kun jij in de hitte toch stijlvol over straat gaan.

Deze speciale collectie is een mix van beide merken. Daily Paper’s touch is te zien in het hedendaagse design en een tipje Afrikaans erfgoed. KOMONO zorgt voor het design en de expertise van de innovatieve brillen. Samen zorgen zij voor een opvallende en gedurfde collectie.

Unisex

Daily Paper zette bekend gezicht Ottawa Kwami naast Akon Changkou voor de Daily Paper x KOMONO-campagne. De brillen vallen meteen op door die kenmerkende en futuristische stijl van KOMONO en de invloeden van Daily Paper. Ze springen in het oog door haar strakke randen en donkere vormen en er zit een gedurfde twist aan de collectie.

De brillen zijn zowel geschikt zowel mannen als vrouwen. Door de nieuwe stijl en de vele kleuren is er genoeg keus. Gedurfd en opvallend is het rechthoekige montuur in combinatie met ovale lenzen. De lenzen zijn van hoge kwaliteit door haar 100% UV-bescherming en daarnaast zijn ze gepolariseerd. Dit geeft uiteindelijk een optimale, visuele helderheid en comfort.

Innovatief ontwerp

Een van de meest beroemde stijlen van Daily Paper, de Avery, vormde de basis van het ontwerp. Dit ontwerp werd verbeterd met een gedurfd Daily Paper-logo en een volledig nieuwe lensvorm. Dat maakt deze bril uniek en dat maakt de samenwerking met KOMONO uiterst opvallend. KOMONO en Daily Paper willen opvallen en stralen dit ook uit met hun sterke kleurstellingen. Opvallende details zijn onder meer brede zijkanten met een verzilverd Daily Paper-logo en een lens in een opvallende Dark Smoke. Het montuur – gemaakt van Italiaans acetaat – zal verkrijgbaar zijn in drie kleurstellingen: zwart, tortoise en racing red.

Daily Paper en KOMONO BLACK Daily Paper en KOMONO TORTOISE

Collab

De samenwerking is tot stand gekomen door een reeds bestaande vriendschap tussen de lui van KOMONO en Daily Paper. Daarnaast hebben zij interesse in elkaars werk en zo kwamen zij op het idee samen iets gaan creëren. Zoals we gewend zijn van beide merken kiezen zij absoluut niet de saaie en eenvoudige weg, en dat levert een opvallende en gedurfde branding op. Dat maakt deze samenwerking een fantastische match.

De nieuwste zonnebrillencollectie is vanaf vrijdag 15 mei om 12.00 uur te koop. Je kunt ze verkrijgen via zowel Daily Paper als KOMONO, maar ook online via www.dailypaperclothing.com en www.komono.com.

Meer lezen over Daily Paper? Check hier ook hun nieuwste Psychic Sense SS20-collectie,