SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Comme des Garçons geeft een boost aan de Old Skool Vans

Comme des Garçons brengt in samenwerking met Vans een nieuwe schoen op de markt. We zullen de Old Skool Vans weer zien verschijnen, maar dan verwerkt met het karakter van Comme des Garçons. Hiermee gaan ze op een unieke manier terug naar de basis. Zal deze schoen zijn populariteit hierdoor weer terugkrijgen? 

Het is niet de eerste keer dat deze twee gerenommeerde merken samenwerken. In 2018 was er namelijk al een samenwerking tussen Comme des Garçons (CDG) en Vans. Door het grote succes van deze sneaker besloten de merken wederom een samenwerking aan te gaan. Ditmaal zal er een classic sneaker weer terug op de markt verschijnen. Er is namelijk gekozen om de Old Skool Vans nieuw leven in te blazen. Vanaf vandaag is de schoen verkrijgbaar in de fysieke winkels en op de website van het Japanse modelabel Comme des Garçons.

COMME des GARÇONS

De Japanse Rei Kawakubo startte het Japanse modelabel 1969. Comme des Garçons, wat letterlijk als jongens betekent, lanceerde eind jaren ’70 pas de eerste herencollectie, hiervoor lag de focus enkel op dameskleding. Vandaag de dag kennen we het luxe modemerken als een merk voor dames en heren. Begin deze eeuw besloot CDG de Europese markt op te gaan. Ze begonnen in Frankrijk en Spanje, maar zijn vandaag de dag bekend in heel Europa. Het grootste succes beleefde het Japanse modelabel met haar collectie Play. Deze collectie staat bekend om het rode hartje met kleine oogjes. Het succes van deze kledinglijn leverde samenwerkingen op met Nike, Jordan en Louis Vuitton.

CDG x Vans

 Met de nieuwste samenwerking tussen het Japanse modelabel en Vans willen de modemerken de Old Skool Vans een boost geven. Ze hopen dat de schoen haar populariteit weer terugkrijgt door deze toffe samenwerking. Er is gekozen voor een classic zwart-wit look. De schoen krijgt hetzelfde materiaal als de Old Skool Vans, een mix van suède en canvas. Het karakter van Comme des Garçons is terug te vinden op de zool. De letters CDG staan meerdere malen verspreid over de zool van de sneakers.

Comme des Garçons geeft de Old Skool Vans een boost

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.