SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Comfortabel het najaar in met Levi’s

Levi's sweats

Terwijl we allemaal aan het genieten zijn van onze welverdiende vakantie, is Levi’s al druk bezig met de voorbereidingen op het najaar. Het Amerikaanse kledingbedrijf heeft namelijk een speciale collectie ontwikkeld, zodat jij dit najaar het ultieme comfort kunt ervaren. Zo kun je op een stijlvolle manier vanuit huis genieten van de voetbalwedstrijden van jouw favoriete club!

We verlangen allemaal naar comfortabele kleding, of je nu thuis zit te werken of in de auto stapt voor jouw wekelijkse voetbaltraining. Sweatpants zijn steun en toeverlaat voor wie van comfort houdt. Zacht, rekbaar en comfortabel, daar worden we gelukkig van. Maar nu de coronamaatregelen steeds meer toelaten, willen we natuurlijk ook stijlvol voor de dag komen, toch? Dat is precies waarom Levi’s de ‘Red Tab Sweats’-collectie ontwierp. Deze collectie is namelijk de ultieme oplossing voor wie graag van top tot teen in fleece gehuld gaat, maar toch goed op straat wil verschijnen. Alle items zijn vervaardigd uit zijdezachte Franse katoenen stof en verkrijgbaar in een ruim aanbod aan kleuren en patronen. Hierdoor kijk je net zo makkelijk vanuit de bank naar een voetbalwedstrijd als dat je met hetzelfde pak in het stadion van je favoriete club verschijnt!

Combineer erop los!

Door het ruime aanbod in kleuren en patronen zijn alle stukken uit de ‘Red Tab Sweats’-collectie te combineren naar jouw smaak. Levi’s koos voor deze comfortabele collectie voor een iets zwaardere stof en een klassieke ‘look’. Dankzij de kleuren, patronen en stijlcombinaties is de collectie op en top modern. Combineer de sweats thuis met je lievelingssokken of zachtste pantoffels. Even naar de supermarkt omdat je vrienden in de avond voetbal komen kijken? Trek gewoon even je favoriete sneakers aan en je kan zo de deur uit. De combinaties zijn eindeloos. Kijk eens in jouw garderobe welke items deze collectie kunnen versterken!

Life After Football #69 is uit! Koop jouw issue nu hier en lees exclusieve interviews en bekijk fantastische rapportages!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.