SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Collectie met een boodschap van Oranje-ster Memphis Depay

Memphis Depay zit naast zijn voetbalcarrière niet bepaald stil. Zo heeft hij al verschillende tracks uitgebracht en is hij daarnaast ook volop bezig met mode. Dit laatste is een passie van de aanvaller en deze hij verwezenlijkt nu zijn dromen. Onlangs bracht de 26-jarige aanvaller zijn eigen kledinglijn uit genaamd Memphis Depay Clothing, een kledinglijn met een boodschap.

Blind en doof

De geboren Moordrechter staat bekend om zijn oog voor fashion al zullen de criticasters daar altijd hun woordje op klaar hebben. Toch blijft Memphis dragen waar hij zich goed in voelt en bouwt dat nu uit naar de MDC-lijn. De collectie is strak, kleurrijk en gebaseerd op zijn ‘blind en doof voor de wereld’-logo. Het logo beeldt uit dat hij zich niet laat beïnvloeden door de mening van anderen. Hij wil deze boodschap graag verspreiden en zet dit kracht bij door het af te beelden op zijn kledingontwerpen. Gedurende zijn carrière werd hem duidelijk dat hij een handelsmerk moest gaan uitbeelden. Hier kwam als snel zijn goal celebration uit met zijn wijsvingers in beide oren. ‘Als je gelooft in iets dat je kunt bereiken, denk ik dat je het zult redden als je alle effort daarin stopt. Blind en doof voor de wereld betekent veel voor mij, omdat mensen altijd een mening zullen hebben,’ aldus Memphis.

   

Vreemde eend in de bijt

Onlangs liet Memphis via zijn kanalen de eerste samples van zijn collectie zien en wat de fans van de MDC-lijn kunnen verwachten. De meeste weten dat de aanvaller van Oranje en Olympique Lyonnais items draagt die andere mensen niet snel aan zouden trekken. Zo kreeg hij in het verleden te maken met kritiek op zijn kledingstijl bij aankomst in Noordwijk tijdens de interland-break. Ook hier maakt hij zich niet meer druk om door zijn ‘blind en doof’-levensstijl. En terecht. Met zijn collectie heeft hij echter besloten om het ontwerp heel clean en netjes te houden. In de MDC-lijn wil Memphis zijn boodschap centraal hebben staan en dat is gelukt. Om deze zo goed mogelijk te kunnen verspreiden wilde Depay dat de kleding comfortabel en betaalbaar was. Hierdoor kan iedere fan zijn kleding dragen en kunnen zij ook met trots Memphis’ levensstijl uitdragen. De toffe collectie is nu te koop. Check de MDC-collectie op www.memphisdepay.com.
Hier kun je overigens ook terecht om zijn nieuwste tracks te luisteren. 

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!