SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Collab ‘1837’ Tiffany & Co. x Nike

Na de gespeculeerde geruchten, die voor langere tijd rond gingen op social media, is de samenwerking nu eindelijk bevestigd door beide partijen. Nike en Tiffany & Co. hebben de handen in één geslagen voor een sportieve, maar chique collab. Een gouden formule waarbij de welbekende Nike Air Force 1 Low een nieuw uiterlijk heeft gekregen. Daar blijft deze collab niet alleen bij.

Check nu de toffe collab tussen Nike en Tiffany & Co.

Air Force 1 Low 1837 

Een legendarisch paar” deze quote deelden zowel het sportlabel als het juwelenhuis eerder deze week op hun social mediakanalen. Aangevuld met een foto van de Nike Air Force 1 Low in een schoenendoos van Tiffany & Co.. Deze populaire sneakers hebben een herkenbare Tiffany-touch meegekregen. De sneakers hebben een bovenwerk van hoge kwaliteit aan zwarte suède en het Nike Swoosh logo is natuurlijk in het klassieke Tiffany Blue – de bekende turquoise kleur van het merk. Het sneakerpaar wordt geleverd met enkele speciale design hoogtepunten, die verwijzen naar Tiffany & Co.. Zo is de naam “Tiffany” terug te zien op de tong en de branding van de hiel. Ook draagt de sneaker het nummer 1837, het oprichtingsjaar van Tiffany & Co. Ideale sneakers dus voor een chique outfit die je een sportieve uitstraling wilt geven. 

Zilveren sneakerbenodigdheden 

Naast de sneaker hebben de twee Amerikaanse merken ook nog diverse zilveren accessoires toegevoegd die ook onderdeel zijn van de collab. De accessoires zijn geïnspireerd op de klassieke uitstraling van Tiffany & Co.. Deze zilveren collectie bestaat uit een fluitje, schoenlepel, borstel en lace tag voor op de veters. Deze collectors items zijn limited edition en enkel verkrijgbaar op Tiffany.com 

Release maart 2023 

De collectie van deze nieuwe samenwerking is vanaf 7 maart 2023 te verkrijgen. De sneaker zal beschikbaar worden gesteld via Nike SNKRS app, bij Tiffany & Co in de (web)winkel en bij geselecteerde retailers. De sneakers zijn verkrijgbaar voor 400 euro. De bijbehorende zilveren items variëren tussen de 250 en 475 euro. Hoe dan ook, deze samenwerking is nu al legendarisch en gaat in de toekomst nog voor vele verassingen zorgen. 

Nieuw project
Fluit
Borstel