SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

C.P. Company viert CINQUANTA anniversary met Patta

CP x Patta

C.P. Company ziet dit jaar Abraham. Het Italiaanse modelabel wil haar CINQUANTA anniversary natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan. Daarom heeft het bedrijf besloten om een aantal nieuwe collecties ter ere van haar 50ste verjaardag te lanceren. Het derde hoofdstuk uit de jubileumserie van C.P. Company staat in het teken van de samenwerking met Patta.

Om haar 50ste verjaardag te vieren, heeft C.P. Company besloten om een aantal exclusieve collecties te lanceren. Het Italiaanse modelabel wijdde het eerste hoofdstuk van haar jubileumserie aan de unieke relatie tussen de oprichter van C.P. Company, Massimo Osti, en Lucio Dalla. Vervolgens kreeg het kenmerkende symbool van C.P. Company, The Britsh Sailor, een bijzondere rol in hoofdstuk twee. Het derde hoofdstuk van de jubileumserie staat in het teken van de samenwerking met Patta. De samenwerking uit 2019 is een iconisch moment uit de geschiedenis van het Italiaanse modelabel en mag daarom absoluut niet ontbreken in de reeks collecties ter ere van haar CINQUANTA anniversary.

C.P Company x Patta

Patta heeft een belangrijke rol binnen de geschiedenis van C.P. Company. De samenwerking met het Nederlandse streetwear-merk Patta is namelijk een van de meest succesvolle momenten uit het hedendaagse verhaal van het Italiaanse modelabel. In 2019 creëerden de twee merken een praktisch en visueel aantrekkelijke capsulecollectie waarin de expertise van C.P. Company op het gebied van het verven van kleding en technische stoffen gecombineerd werd met Patta’s voortdurende verkenning van cultuur en streetwear. Om deze iconische samenwerking te herbeleven heeft Patta haar stijlvolle trainingspak voorzien van de iconische zak van C.P. Company’s Signature Mille Goggle Jacket. Door deze prachtige samenwerking met het Nederlandse streetwear merk vindt C.P. Company toch een haakje met sport. Dit leidt tot een indrukwekkende, sportieve collectie die de CINQUANTA anniversary op een geweldige manier viert.

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.