SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Jouw persoonlijke stijl uiten met C.P. Company

Al sinds de jaren zeventig staat C.P. Company bekend om haar artistieke sportswear. In de afgelopen decennia heeft het merk geëxperimenteerd met een hybride stijl die functionaliteit van vintage militaire, werk- en sportkleding combineert. Afgelopen jaar vierde het merk haar 50e verjaardag en in het verlengde daarvan heeft C.P. Company vijf mensen geselecteerd en gefotografeerd voor wie het merk van cultureel belang is geweest. Speciaal voor de Spring-Summer collectie 2022 interpreteren deze vijf mensen seizoen jassen met hun persoonlijke stijl.

C.P. Company

Diversiteit is key

De veelzijdigheid van functionele herenkleding vormt de basis voor elk kledingstuk van C.P. Company. Zo stelt ook de nieuwste Spring Summer collectie van C.P. Company men in staat hun persoonlijke stijl te uiten en te interageren met de sociale innovaties. Juist daarom heeft C.P. Company voor de shoot van deze collectie een casting geselecteerd bestaande uit mensen die qua culturele achtergrond, leeftijd, geslacht en interesses sterk van elkaar verschillen. Het Italiaanse fashionmerk is er voor iedereen en dat laten zij in deze collectie maar al te goed naar voren komen.

De modellen

De vijf personen die zijn gebruikt om de spring-summer collectie te promoten maken elk op hun eigen manier gebruik van C.P. Company om zichzelf te uiten en te representeren. Zij zijn geselecteerd omdat het dragen, kopen, verkopen en bestuderen van C.P. Company-kleding voor elk van hen op een andere manier belangrijk is. Van een middelbare school student uit Rome die fan werd van het merk door zijn oom en de kleding gebruikt om zijn persoonlijkheid naar voren te brengen, tot aan een kunstenaar uit Marseille die C.P. Company waardeert wegens de Italiaanse stofinnovatie. Stuk voor stuk hebben ze een eigen, bijzondere connectie met het merk en gebruiken zij het fashionlabel om hun creativiteit te uiten.

Bekijk hier de nieuwe Spring Summer collectie 2022 en uit jouw persoonlijke stijl en creativiteit met behulp van de C.P. Company!

Hou je van mode en wil je hier meer over lezen? Bemachtig ons laatste magazine over dé fashion players van 2021 via de webshop van Life After Football.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.