SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Boost je quarantaine-kapsel met Aveda Foam Reset

Begin je te strugglen met je haar omdat je niet naar de kapper kan? Geef je haar nu dagelijks een verfrissende start met Aveda Foam Reset. Dat is namelijk speciaal gemaakt voor wat langer haar.

Een verfrissend kapsel is altijd lekker en het is nog lekkerder als dit niet al te veel tijd kost. Aveda is gericht op plantaardige haar-, huid- en lichaamsproducten biedt voor ieder haartype een oplossing. Foam Reset is gemakkelijk te gebruiken en daarom helemaal geschikt voor mannen. De mousse breng je zonder water aan op je haar en je hoeft het dus ook niet te af te spoelen. Je bespaart dus in een klap veel tijd én water, toch zorgt het haarfoam voor een grondige, hydraterende haarreiniging.  De foam verfrist en koelt de hoofdhuid tot wel 72 uur.

Vegan

Aveda staat bekend om hun plantaardige producten. De Foam Reset is voor 97% afgeleid van de natuur en sulfaatvrij. Niet geheel onbelangrijk is het ook zoals alle Aveda-producten dierproefvrij en het wordt geproduceerd met 100% windenergie. De Aveda Foam Reset is te koop in een 100% gerecyclede HDPE-fles en heeft haar eigen pure geur. Een aroma melange van jasmijn, gecertificeerde biologische mandarijn, citroen, ylang ylang en andere pure bloemen- en plantenextracten.

https://www.instagram.com/p/B-r-3THHLG9/

Aveda

Aveda innoveert al jaren in botanische technologieën en combineert de principes van de moderne wetenschap Ayurveda, de oude geneeskunst van India. Met deze techniek ontwikkelen zij haar-, huid- en lichaamsproducten gemaakt van pure bloemen- en plantenextracten. De finishing touch die Aveda aan hun producten geeft is een uitgebreid menu van rituele behandelingen om er beter uit te zien.

Aveda heeft met hun duurzame productie prijzen gewonnen. Zo ontvingen zij in 2017 de Sustainability Leadership Award voor hun leiderschap op het gebied van verpakkingen, groene formuleringen en duurzame ingrediënten.

Koop de nieuwste Aveda Foam Reset nu in Aveda winkels of online op Aveda.com.

Lees hier ook een vet artikel over het nieuwste, meest duurzame GYRE horloge wat strijdt tegen de plastic soep.