SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Aftrappen met…

De grootste en meest prestigieuze modeprijs van het jaar wordt weer uitgereikt: de Fashion Player Award. Life After Football en haar volgers gaan de meest fashionable voetballer van het jaar uitroepen. De vijf genomineerden maken dankzij hun gevoel voor fashion en football culture kans op deze eervolle prijs. Deze uitreiking was niet mogelijk geweest zonder onze partners. In deze rubriek willen wij deze partijen graag in het zonnetje zetten. Met dit team verschijnen wij aan de aftrap van de Fashion Player campagne 2022:

Fashion Player 2022 partners

Iconisch en uniek

Wat in 1990 begon als een bescheiden investering van $1100, is uitgegroeid tot één van de meest iconische schoenen merken wereldwijd. Vanuit een fabriek in Queens, NY, heeft Steve Madden een revolutie teweeggebracht in de schoenenindustrie door jarenlange ervaring samen te brengen met unieke en creatieve ontwerpen. Steve’s aangeboren gevoel voor trends en ongeëvenaarde wilskracht hebben geresulteerd in miljoenen klanten over de hele wereld. Hij heeft het merk Steve Madden uitgebreid tot een echte lifestyle brand bestaande uit schoenen, kleding, tassen en accessoires, verkocht in meer dan 80 landen over de hele wereld.

Steve Madden

Dé Caribische hotspot

Wel eens op Curaçao geweest? Een prachtig eiland waar je het echte jetset life kan leven. Om je helemaal de koning te laten voelen heeft het luxe Papagayo Beach Resort prachtige Presidential villa’s en Royal Suite villa’s beschikbaar. Papagayo Beach bevindt zich op de populaire Jan Thielbaai waar naast het prachtige Resort ook een Papagayo Beach Hotel is gevestigd. De villa’s beschikken over een eigen zwembad, hebben een hoogwaardig interieur en zijn gedesignd om de vakantie van je leven te beleven. Elk facet van Papagayo Beach heeft wat anders te bieden: rust en ontspanning, ruimte en uitgebreide faciliteiten voor sportieve gasten, amusement en voor adrenalinejunks ook genoeg actie.

Papagayo Curaçao

Perfect om te ontspannen

Stijl, net als comfort, betekent voor iedereen iets anders. Het assortiment bedden en accessoires is ontworpen om creativiteit te inspireren en uniciteit te koesteren. Carpe Diem Beds gelooft dat bedden niet alleen je lichaam, maar ook de ziel moet kalmeren. Dat is waarom de bedden de perfecte balans bieden tussen luxueus comfort en een voortreffelijke stijl. Met hun aanbod van diverse design bedpoten, hoofdborden en luxe stoffen, bent u vrij om uw bed aan te passen aan uw smaak en persoonlijke behoeften. Hier heeft u de mogelijk uw slaapkamer om te toveren tot een plek die u doet denken aan uw eigen happy place. Mooi, sereen, rustig. De perfecte plek om te ontspannen.

Carpe Diem Beds ontspannen als in de Zweedse natuur

Generatie op generatie

Tradities hebben wij als Van Poelgeest BMW hoog in het vaandel, zeker in deze tijd. Tradities geven betekenis aan veel zaken, zorgen voor herkenning en voor verbinding met dierbaren. Tradities zijn er om in ere te houden, om door te zetten, door te geven van generatie naar generatie en vooral niet om te verbreken. Zeker in een tijd waarin alles snel verandert, alles altijd nú moet, iedereen gehaast leeft en weinig tijd heeft voor elkaar. Het voelt als onze taak om dit in onze dienstverlening terug te laten komen. Waarden te creëren voor onze klanten, met onze klanten en onze omgeving.

Van Poelgeest BMW: van generatie naar generatie

Heb jij al gestemd op jouw favoriete Fashion Player 2022? Vote now! Meer weten over onze genomineerden? Check het hier.