SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

adidas sneakers, Yeezy, Predators: al het nieuws

Adidas is een van de vetste brands van nu. Door hun goeie collabs blijven ze altijd up-to-date en door constante innovatie blijven ze ook altijd toonaangevend op technisch vlak. Adidas sneakers voor altijd!

Bij Life After Football houden we adidas dan ook nauwlettend in de gaten. En de beste artikelen verzamelen we voor jou. Of dat nu adidas yeezy, sneakers, Predators of vette nieuwe clubtenues zijn: wanneer het de moeite waard is, zullen we er over schrijven voor je.

Een selectie van die artikelen vind je op deze pagina, maar als je hier klikt, vind je alle artikelen die we over dit Duitse sportmerk hebben geschreven.

Primair is adidas natuurlijk bekend als voetbalmerk. De Duitsers sponsoren vele clubteams en nationale bonden. Elk jaar doen ze dan ook weer hun best om zo tof mogelijke tenues te creëren voor hun voetballers. Een mooie selectie van die landenshirts vind je hier

Volg ook onze Instagram

Predator 2020

Ook de adidas Predator 2020 is van groot belang. Een van de belangrijkste toevoegingen aan de schoen is wat adidas trots de ‘Demonskin’ noemt. Dit is een innovatie met spikes die voor de eerste keer op een voetbalschoen zal worden gebruikt. Lees hier meer over de adidas predator.

adidas sneakers

Ook voor de straat heeft adidas vette schoenen, zoals de Ultraboost. Dit jaar kwam die zelfs uit in een speciale adidas Ultraboost James Bond editie. De schoen is uitgevoerd in een triple black, wat de schoen een strak uiterlijk geeft. Het materiaal dat grotendeels is gebruikt is het welbekende Primeknit, dat in veel vorige ultraboost schoenen gebruikt is.  Aan de voorkant van de schoen zijn zilveren details geborduurd. Op de achterkant van de schoen vind je koolstofvezel-achtige details en is ‘007’ te lezen voor de ultieme James Bond look.

Yeezy

Natuurlijk featuren we ook elk nieuws over adidas Jeezy’s. Zoals deze moddervette adidas jeezy 700 MNVN.

Toch vinden we de collabs met externe partijen stiekem toch altijd wel de coolste. Elk jaar laat adidas weer frisse nieuwe winden waaien door de collecties door samenwerkingen aan te gaan met designers of voetbalclubs. Een van de tofste adidas sneakers werd dit jaar gemaakt door Alexander Wang met adidas originals. En deze adidas Arsenal collectie mag er natuurlijk ook zijn.