SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Adidas ultraBOOST 20 x James Bond

Adidas en James Bond? Ja, je leest het goed. Ter ere van de nieuwe James Bond film, No Time To Die, hebben Adidas en de makers van de film de handen ineen geslagen. Het resultaat is deze hele vette ultraBOOST.

Adidas ultraBOOST x James Bond

De schoen is uitgevoerd in een triple black, wat de schoen een strak uiterlijk geeft. Het materiaal dat grotendeels is gebruikt is het welbekende Primeknit, dat in veel vorige ultraboost schoenen gebruikt is.  Aan de voorkant van de schoen zijn zilveren details geborduurd. Op de achterkant van de schoen vind je koolstofvezel-achtige details en is ‘007’ te lezen voor de ultieme James Bond look. Op de tong van de schoen zie je het iconische James Bond pistoolmotief, om nog extra aan te geven om welke film franchise het gaat. Ten slotte is ook de boost-zool aangepakt om de hele look van de schoenen af te maken.

Verwacht dat de schoenen rond dezelfde tijd als de nieuw James Bond film, No Time To Die, uit zullen komen. Houdt dus niet alleen de bioscopen, maar ook Adidas in de gaten.

Check hieronder de eerste foto’s van deze nu al zeer geslaagde samenwerking.

https://www.instagram.com/p/B81jqjPF4ki/?utm_source=ig_embed

Dit is niet de eerste samenwerking die aan wordt gegaan voor de nieuwste James Bond film. Eerder werd een samenwerking met Barton Perreira aangekondigd, zij verzorgen de zonnebrillen in de nieuwe film.

Meer recentelijk werd er ook een samenwerking met horlogemerk Swatch aangekondigd. Zij brengen een hele collectie horloges uit met een James Bond thema en hun horloges zullen ook in de nieuw film te zien zijn!

Wil je graag meer lezen over fashion? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!