SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

In de skybox

De grootste en meest prestigieuze modeprijs van het jaar wordt weer uitgereikt: de Fashion Player Award. Life After Football en haar volgers gaan de meest fashionable voetballer van het jaar uitroepen. De vijf genomineerden maken dankzij hun gevoel voor fashion en football culture kans op deze eervolle prijs. Deze uitreiking was niet mogelijk geweest zonder onze partners. In deze rubriek willen wij graag de tofste items van onze partners uitlichten. Deze keer zitten we in de skybox met BMW Van Poelgeest, Cordier Wines en Carpe Diem Beds.

In de skybox

De unieke BMW XM

Maak kennis met de allereerste BMW M met plug-in hybride aandrijving. Het model is compleet ontworpen door de M-divisie. De bolide is uitgerust met een M TwinPower Turbo V8 benzinemotor, in combinatie met een zeer krachtige elektrische motor. Samen goed voor wel 653 pk vermogen! Het model getuigt van exclusiviteit, prestaties en een sportief karakter. Het model heeft de proporties van een moderne SAV, maar dan met iconische BMW M details en uiteraard de meest geavanceerde sportautotechnologie van het Beierse concern. De krachtige vormgeving, het dynamisch gestrekte silhouet, kenmerkende M designdetails, de nieuwe interpretatie van de voorzijde en tal van onderscheidende details geven de BMW XM een exclusieve, extraverte uitstraling. De unieke BMW XM is nu te bestellen bij Van Poelgeest BMW & MINI.

BMW XM

House of the Unconventional

Pasqua is de belichaming van een gedurfde geest die barst van innovatiedrang en nieuwsgierigheid naar de wereld. Deze kwaliteiten inspireren de filosofie, visie en het dagelijks leven van Pasqua. Het wijnhuis is een plaats waar traditie en onderzoek samenkomen, waar de geschiedenis je niet opsluit in het verleden, maar je voortdurend aanspoort om verder te kijken. Het bedrijf is in 1925 opgericht door de vier gebroeders Pasqua. Traditie, innovatie, kwaliteit, onderzoek en passie zijn kernwoorden waar de familie zich aan vasthoudt en die generatie op generatie doorgegeven worden. Niet zo vreemd dus dat dit terug te proeven is in de wijnen die zij maken: van de smakelijke en toegankelijke Valpolicella tot een klassieke Soave. Pasqua heeft het allemaal! Ontdek Pasqua bij Cordier Wines.

Header - Cordier

Ontspannen in de Zweedse natuur

De premium Scandinavische designbedden van Carpe Diem Beds zijn vernoemd naar eilanden langs de Zweedse westkust. De kwaliteit begint bij het gebruik van de juiste grondstoffen en vakmanschap. De bedden worden met de hand gemaakt in Zweden, waarbij kwaliteit, comfort en duurzaamheid centraal staan. Vindö is het meest spectaculaire en innovatieve verstelbare bed binnen de Carpe Diem Beds-collectie. Het ziet er niet alleen prachtig uit in uw slaapkamer, maar het brengt ook een revolutie teweeg in uw slaap. Om de indruk van een zwevend bed te wekken, wordt de Vindö geïnstalleerd op een slanke pilaar die is verankerd aan een verborgen stabiliserende vloerbasis. Vindö is een veelzijdig verstelbaar bed met ingebouwde massagefunctie, welke bediend kunnen worden met een draadloze afstandsbediening of via de Vindö-app.

Carpe Diem Beds ontspannen als in de Zweedse natuur

Heb jij al gestemd op jouw favoriete Fashion Player 2022? Vote now! Meer weten over onze genomineerden? Check het hier.