SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Lynk & Co opent bijzondere club in Barcelona!

Lynk & Co opent een nieuwe locatie in Barcelona. Het is alweer de negende internationale club van het snelgroeiende mobiliteitsbedrijf. De Barcelona Club is de eerste Spaanse locatie en tevens de grootste tot nu toe. Bij het moderne bedrijf doen ze niet aan showrooms, maar aan clubs. En dat is te merken ook! De club biedt de volledige Lynk & Co beleving. Natuurlijk is de Lynk & Co 01 hybride auto in levende te zien of is het mogelijk om een proefrit te maken. Maar de club is ook een sociale ruimte die de mogelijkheid biedt om andere leden te ontmoeten, een drankje te drinken, deel te nemen aan evenementen of producten te kopen van lokale partnermerken.

Lynk & Co opent bijzondere locatie in Barcelona!

Enorme passie

En dat het geen grauwe showroom is mag duidelijk zijn. De club is ontworpen in samenwerking met de Spaanse ontwerpstudio MASQUEESPACIO en is echt iets bijzonders geworden. De creativiteit spat er vanaf. ”Spanje heeft Lynk & Co zo hartelijk omarmd en we wilden iets extra speciaals creëren voor Barcelona”, vertelt Alain Visser, CEO van het mobiliteitsbedrijf, die de stad terugziet in bijzondere ontwerp. ”De nieuwe Club is kleurrijk, creatief en belichaamt een enorme passie, net als de stad zelf. We kijken ernaar uit om onze leden te verwelkomen en een nieuw publiek te bereiken met deze opening.”

Duurzaam

Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt binnen Lynk & Co en dit zie je dan ook overal in terug. Duurzame, circulaire materialen staan centraal in het ontwerp, wat aantoont dat duurzaamheid net zo goed kan gaan over esthetiek als over functionaliteit. Daarnaast bevatten alle clubs alleen producten van milieuvriendelijke merken en draait de club op 100% hernieuwbare energie.

En het bedrijf groeit door… Binnenkort opent Lynk & Co ook nieuwe locaties in Milaan en Madrid.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.

Lynk & Co opent bijzondere locatie in Barcelona!
Lynk & Co opent bijzondere locatie in Barcelona!