SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Recap van de ultieme dinner party, BACARDÍ vierde de lancering van The Table of Ocho

Begin december heeft BACARDÍ The Table of Ocho gelanceerd. Het inspiratieplatform voor een feestelijk Caribisch kerstdiner is gevierd met The Ultimate Dinner Party. Tijdens dit diner, waar chef London Loy de moderne, smaakvolle gerechten verzorgde, stond niet alleen de BACARDÍ Reserva Ocho rum centraal, maar ook de viering van de warme geest van de traditionele Bacardí-familie. Samen met met alle bijzondere gasten werd er feestelijk gedineerd onder het genot van goed eten, nog betere cocktails en Caraïbische muziek.

Bacardi The Table of Ocho
Photography: Daelorian van der Kolf & Jelle Draper

The Table of Ocho

De kerst staat in het teken van samenkomen met familie of vrienden. En daar hoort natuurlijk een heerlijk kerstdiner bij! Laat je inspireren door The Table of Ocho, een feestelijk platform gecreëerd door BACARDÍ en chef London Loy. Dit inspiratieplatform staat volledig in het teken van een kerstdiner met 8 vrienden. Verwacht dan ook geen standaard klassiekers, maar waan je in de tropische Caraïben met smaakvolle Caribische gerechten als , de beste BACARDÍ Reserva Ocho cocktailrecepten, de ultieme playlist vol met Caribische muziek en tips voor tafelstyling tijdens het kerstdiner.

Limoen Eksi Koekoe
Bacardi infinity punch

De perfecte match

Chef London Loy stelde het menu voor The Table of Ocho samen. Loy is met zijn passie voor de Caribische keuken en rum de perfecte match met het karakter van de BACARDÍ-familie. De chef heeft verrassende gerechten gepresenteerd die heerlijk matchen met de authentieke rum cocktails. Denk hierbij aan: out with de kalkoen, rollade en varkenshaas, in with de limoen eksi koekoe, kousenband met gele banaan en limoenkaviaar.

En ook hier draait het om de match: bij elk gerecht hoort een specifieke cocktail. De 8 cocktails zijn samengesteld met expertise door rumliefhebber en bartending expert Joy Obergh. De cocktails bewijzen een meer dan uitstekende vervanger te zijn van wijn tijdens het diner. Zo combineer je de rode mul ceviche perfect met de Pieces of 8 cocktail voor een optimale smaaksensatie.

The Ultimate Dinner party

Het feestelijke diner ter viering van The Table of Ocho stond letterlijk en figuurlijk volledig in het teken van BACARDÍ Reserva Ocho: achtvormige tafels voor 8, 8 groepen vrienden, een wel heel bijzondere pianobar, Caribische gerechten bereid door chef London Loy, sensuele cocktails met BACARDÍ Reserva Ocho rum, een soulful optreden van artist en BACARDÍ-ambassadeur Irene Hin, en alle bijzondere vrienden en gasten die met elkaar proosten. De uitzonderlijk geslaagde viering heeft de iconische vibe van de extravagante diners van de Bacardí familie weer tot leven gebracht.

Bacardi The Table of Ocho
Bacardi - artist Irene Hin
Bacardi The Table of Ocho

Geniet, maar drink met mate. Geen 18, geen alcohol.

Meer weten van BACARDÍ The Table of Ocho? Check het hier en laat je inspireren!