SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

FFK-clinic Dirk Kuyt & Ron Vlaar en snorkelen met André Ooijer

Deze week stonden de eerste twee afleveringen van Footvolley 2023 op Curaçao op het programma. De voetbalfan kon na de Champions League-wedstrijden lekker blijven zitten voor onder meer technische hoogstandjes bij het footvolley, het beklimmen van de Christoffelberg, de Caribische onderwaterwereld en een fantastische clinic voor de Curaçaose jeugd. Dit was de eerste week van Footvolley 2023!

FFK-clinic Kuyt & Vlaar

Footvolley

In aflevering twee staat de wedstrijd tussen oud-ploeggenoten bij Feyenoord, Eljero Elia en Dirk Kuyt, en het team van Gianni Zuiverloon en Ryan Donk op het programma. Laatstgenoemden zijn gewaarschuwd: Elia en Kuyt wonnen met overtuiging hun eerste wedstrijd en zullen dit uitstekende begin graag een goed vervolg willen geven. Ook gaan we het team van Evgeniy Levchenko en Diego Biseswar voor het eerst in actie zien. Zij spelen tegen het team van André Ooijer en Ron Vlaar. Buiten het footvolley werd er ook fanatiek een potje teqball gespeeld door Diego Biseswar, Ryan Babel, Calvin Jong-A-Pin en Lars Veldwijk. We spreken met Diego Biseswar over het technische spelletje, die met zijn acties bij zowel het footvolley als het teqball er een showtje van maakt.

FFK-clinic Kuyt & Vlaar
FFK-clinic Kuyt & Vlaar
FFK-clinic Kuyt & Vlaar

FFK-clinic Kuyt & Vlaar

Het hoogtepunt uit aflevering twee was misschien wel de FFK-clinic voor de lokale jeugd in samenwerking met het Curaçao Tourist Board Europa (CTBE). De clinic stond onder leiding van Dirk Kuyt en Ron Vlaar, die inmiddels ook over de nodige ervaring beschikken in de rol van trainer op het trainingsveld. Kuyt en Vlaar deelden hun berg aan ervaring en brachten de Curaçaose talenten op zowel voetbaltechnisch als mentaal vlak de belangrijkste aspecten bij. Het enthousiasme en plezier spatte er vanaf bij de kinderen én de trainers!

De Curacaose talenten luisteren aandachtig naar trainers Kuyt en Vlaar.

Snorkelen met Ooijer & Vlaar

Curaçao en de Caribische Zee kennen een prachtige onderwaterwereld. Liefhebbers van duiken en snorkelen kunnen hun hart ophalen bij het tropische eiland. Dit wilden André Ooijer en Ron Vlaar met hun eigen ogen zien. De voormalig bikkelharde verdedigers trokken naar Tugboat beach, waar een gezonken sleepboot op ongeveer vijf meter diepte ligt. Vlaar en Ooijer genoten van de rust onderwater met de vele exotische vissen en het kleurrijke koraal. Al met al een erg toffe ervaring.

Snorkelen met Ron Vlaar & André Ooijer
Tugboat Beach
Snorkelen met Ron Vlaar & André Ooijer

Curaçao Tourist Board Europa

Mede dankzij het Curaçao Tourist Board Europa hebben we deze onvergetelijke trip kunnen maken. Het CTBE heeft ons meegenomen naar de mooiste plekken van het Caribische eiland. Heb jij ook plannen om het prachtige Curaçao te bezoeken? Neem dan vooral een kijkje bij het CTBE en laat je informeren over al het moois dat het eiland te bieden heeft!