SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Debuut voor Corendon: op naar Curaçao!

Afgelopen vrijdag heeft de inaugurele vlucht van Corendon Dutch Airlines van Schiphol Airport naar luchthaven Hato op Curaçao plaatsgevonden. Bij de gate werden de passagiers feestelijk ontvangen en welkom geheten door CEO Steven van der Heijden en oprichter Atilay Uslu. Ook Life After Football reist medio november af naar het zonovergoten eiland voor de derde editie van het footvolleytoernooi. Hierbij zal team Life After Football, haar gasten en deelnemende legends dankbaar gebruikmaken van de nieuwe vlucht van Corendon.

Corendon - eerste vlucht naar Curaçao

Genieten van de Caribbean hotspot

Curaçao geldt met het tropische klimaat en bruisende cultuur al jaren als een populaire vakantiebestemming voor Nederlanders in zowel de zomer als in de winter. De lancering van de directe route naar Curaçao onderstreept de toewijding van Corendon om haar netwerk op het eiland uit te breiden. Corendon vliegt nu drie keer per week tussen Amsterdam en Curaçao, waardoor reizigers de mogelijkheid krijgen om te genieten van de prachtige stranden, culinaire hoogstandjes en de gastvrijheid van het eiland. Vanaf 15 december wordt het aantal vluchten zelfs uitgebreid naar vijf keer per week. Steven van der Heijden, CEO van Corendon voegt hieraan toe: “Wij zijn vastbesloten om onze positie als een toonaangevende speler in de Nederlandse reisbranche te versterken en zullen blijven investeren in nieuwe routes en bestemmingen om aan de behoeften van onze passagiers te voldoen.”

Footvolley 2022

Footvolley 2023

Over een week reist Life After Football met Corendon af naar Curaçao om op het prachtige strand aan de Jan Thielbaai het Footvolleytoernooi te spelen. Ook dit jaar is er weer een prachtig deelnemersveld met ervaring op het allerhoogste niveau met: Mounir El Hamdaoui, Dirk Kuyt, Eljero Elia, Ryan Babel, Jermain Lens, Orlando Engelaar, Evgeniy Levchenko, Gianni Zuiverloon, Ryan Donk, André Ooijer, Ron Vlaar, Diego Biseswar en Lars Veldwijk. Naast het toernooi, wordt er een voetbalclinic in het FFK-stadion voor de lokale jeugd georganiseerd, is er genoeg ruimte voor ontspanning en gaan de legends al het moois ontdekken dat het prachtige eiland te bieden heeft.

Wist je dat Corendon nauwe banden heeft met de voetballerij? Zo is de toonaangevende touroperator, luchtvaartmaatschappij en hotelketen de officiële reispartner van PSV.