SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De eerste aflevering van Footvolley Curaçao 2023!

Morgenavond is het eindelijk zo ver: waar de Champions League wordt hervat met de knock-outfase, daar is na afloop van de wedstrijden de eerste aflevering van Footvolley 2023 te zien bij RTL 7. Uiteraard staat het spectaculaire footvolley-toernooi centraal, maar gaat presentator Sander de Kramer ook met onze legends op pad om de meest bijzondere plekken van Curaçao te ontdekken. Zo gaan we onder andere snorkelen met André Ooijer en Ron Vlaar, brengen we een bezoek aan Hofi Mango met Eljero Elia en zitten we op een Harley Davidson met Jeremain Lens. Voor deze ontdekkingstocht van het prachtige Curaçao gaat onze grote dank uit naar het Curaçao Tourist Board Europa (CTBE).

Aflevering 1 van Footvolley Curaçao 2023

Start footvolley

De allereerste aflevering van Footvolley 2023 begint uiteraard met ons vertrek vanaf Schiphol. Na aankomst op Curaçao zien we de radio tour en persconferentie, waar toernooidirecteur en onze chairman Regi Blinker en legends aanschuiven om de pers te woord staan. Daarnaast wordt in deze aflevering ook al de eerste Footvolley-wedstrijden gespeeld, met gelijk mooie affiches op het programma: zo zien we Dirk Kuyt en Eljero Elia het opnemen tegen Mounir El Hamdaoui en Orlando Engelaar, en spelen André Ooijer en Ron Vlaar tegen Ryan Babel en Jeremain Lens. Daarnaast gaat presentator Sander de Kramer in gesprek met Mounir El Hamdaoui over zijn carrière en life after football. 

Eljero Elia bij Dolfijn FM
Persconferentie op Curaçao
Regi Blinker bij Dolfijn FM

Genieten op Curaçao

Het hele programma speelt zich natuurlijk af op het prachtige eiland Curaçao. Naast het spelen van het footvolley-toernooi, gaan onze deelnemers en hun familie en vrienden genieten van al het moois dat het Caribische eiland te bieden heeft. Zo beklimt Ron Vlaar in aflevering 1 de Christoffelberg, dat met 375 meter het hoogste punt van het eiland is. Een aardig zware tocht, maar wat uiteindelijk het prachtige uitzicht meer dan waard is.

Team Eljero Elia x Dirk Kuyt
Ron Vlaar aan de voet van de Christoffelberg
Mounir El Hamdaoui en Orlando Engelaar in actie

Curaçao Tourist Board Europa

Mede dankzij het Curaçao Tourist Board Europa hebben we deze onvergetelijke trip kunnen maken. Het CTBE heeft ons meegenomen naar de mooiste plekken van het Caribische eiland. Heb jij ook plannen om het prachtige Curaçao te bezoeken? Neem dan vooral een kijkje bij het CTBE en laat je informeren over al het moois dat het eiland te bieden heeft!