Content
Content
Loading..


OGER KLEEDT AJAX & FEYENOORD

share

De selecties en staf van Ajax en Feyenoord worden aankomende jaren gekleed door Oger. Waar Ajax kiest voor een casual look, gaat Feyenoord voor een strak gesneden maatpak.

De Ajacieden uit de A-selectie lopen er dit seizoen ook buiten het veld weer goed bij in een outfit van Corneliani by Oger. Hetzelfde geldt voor de leden van de technische staf. De trainers en directieleden van Ajax gaan dit seizoen gekleed in een donkerblauw kostuum van het Italiaanse merk Corneliani. De spelers representeren hun club komend seizoen wat meer casual in een donkerblauw colbert gefabriceerd van een ruwe wolsoort. Deze wordt gecombineerd met een piqué shirt en een vijf-pocket-jeansmodel van gewassen katoen. Bruine suède schoenen en een sjaal maken het geheel af. Voorafgaand overlegt Oger twee keer per jaar met Ajax over de kledingkeuze. Afgelopen seizoen maakten onder meer Siem de Jong, Jan Vertonghen, Frank de Boer en Vurnon Anita de kledingwensen van de spelers kenbaar. De afgelopen twee seizoenen viel de keuze op een meer casual outfit.

 

Feyenoord wordt de komende drie jaar wederom gekleed door Oger. De Feyenoorders waren stuk voor stuk zeer content met het nieuwe clubkostuum voor komend seizoen. Niet alleen wat betreft de pasvorm, maar ook vanwege enkele bijzondere details in de afwerking. Zo is de F uit het Feyenoord-logo terug te zien op de stropdas van het pak, terwijl in de kraag op bijzondere wijze het motto ’geen woorden, maar daden’ is verwerkt. Bij de leden van de technische en medische staf is ’geen woorden’ in de omslag van de kraag te lezen, terwijl bij de spelers op dezelfde plek de letters ’maar daden’ staan.

ajax.tv
feyenoord.nl