Content
Content
Loading..


Cocktailexpert Bols sponsort Sensation

share

Bols, ‘s werelds oudste producent van gedistilleerde dranken en expert op het gebied van cocktails, is dit jaar officieel sponsor van Sensation, wereldwijd het grootste dance-event. Op zaterdag 7 juli worden 40.000 nationale en internationale gasten in de Amsterdam Arena verwacht, waarvoor Bols cocktails gaat maken. Geheel in het thema van Sensation, ‘Source of Light’, schenkt Bols de speciaal ontwikkelde witte ‘Bols Sensation Cocktail’.

“Voor Bols is het de eerste keer dat wij onze naam aan zo’n groot evenement verbinden. Op deze manier willen we laten zien dat cocktails toegankelijk zijn voor iedereen. Met een beperkt aantal ingrediënten kan iedereen namelijk gemakkelijk een lekkere cocktail maken!”, aldus Sandie van Doorne, Creative & Communications Director van Lucas Bols.
Via zes eigen cocktailbars voorzien de Bols Bartenders het dance publiek van diverse Bols cocktails, waaronder een speciaal ontwikkelde ‘Bols Sensation Cocktail’. Deze cocktail, die net als het thema wit van kleur is, bestaat uit een mix met onder andere Bols Natural Yoghurt en is verfrissend van smaak.

Maak via Bols kans op laatste Sensation tickets

Sensation was ook dit jaar weer binnen drie uur uitverkocht, maar Bols heeft de laatste kaarten.
Via drie verschillende acties maken dance liefhebbers kans op exclusieve deluxe kaarten voor Sensation. Door een foto te uploaden van een ultiem cocktailmoment op Bols.com en de meeste likes te verzamelen maken deelnemers kans op een pre-party bij de House of Bols en toegang tot Sensation, waar ze met een speciale party-bus naartoe worden gebracht. Daarnaast worden dagelijks veldkaarten weggegeven aan nieuwe likers van Facebook.com/Bolscocktails.

Tot slot kunnen er via een actie van Gall & Gall ook deluxe kaarten worden gewonnen:
door een scan of foto van het aankoopbewijs van Bols Natural Yoghurt bij Gall & Gall te posten op Facebook.com/Bolscocktails.