Content
Content
Loading..


4 toprestaurants in hotels: eet smakelijk!

share

Gerechten worden automatisch een stuk smakelijker wanneer ze worden geserveerd in een inspirerende omgeving. In deze hotels weten ze daar wel raad mee.

 

                         Foto: Lebua.com/sirocco

1. Iebua at State Tower – Bangkok

Op de 63ste verdieping van dit vijfsterrenhotel bevindt zich het toprestaurant Sirocco. Tijdens het diner worden gasten getrakteerd op live muziek en een adembenemend uitzicht op Bangkok. Wie een tafeltje wil bemachtigen, moet minstens een week van tevoren reserveren.

Foto: Soneva.com

2. Soneva Kiri Resort – Golf van Thailand

Neem plaats in deze rieten mand en je wordt door de bediening zes meter de lucht in gehesen. Een mand vol drankjes en hapjes volg snel. Terwijl je bungelt tussen de boomtoppen kun je eindeloos genieten van het regenwoud.

Foto: Velassaru.com

3. Velassaru Resort – Malediven

In dit resort kun je bijzonder chic dineren, maar de barbecue is pas echt een ervaring die je niet mag missen. De stoelen zijn gemaakt van zand en verrassend genoeg heel comfortabel. Tijdens zonsondergang worden er vier Indonesische gerechten geserveerd.

Foto: Voyages.com.au/

4 Longitude 131 – Australië

Dineren onder de blote sterrenhemel met de reusachtige rotsformatie Ayers Rock op de achtergrond… Gasten krijgen onder andere krokodil en kangoeroe voorgeschoteld en op de achtergrond klinkt muziek van een didgeridoo. Regelmatig worden er traditionele dansen opgevoerd door Aboriginals.

 

Bron: Telegraaf.nl